ECHOS Furniture   
  Home » Catalog » Livrarea produselor Contact  |  Contul dvs.  |  Continut cos  |  Verifica cos produse   
Categorii
DIVERSE (3)
GRADINA (12)
MENAJ (9)
MIC MOBILIER (8)
PORTMANTOURI (33)
SCAUNE (11)
Care sunt noutatile ? mai multe
Valet ORLÉANS - alun
Valet ORLÉANS - alun
235,00RON
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Cautare avansata
Informatii
Transport si livrare
Confidentialitate
ANPC
Conditii generale de vanzare
Contacteaza-ne
Livrarea produselor Livrarea produselor
Puteti comanda produsele dorite din site-ul www.echos-furniture.ro , fie prin telefon la numerele 0744.375.555 sau 0745.200.880 ,fie comandand online direct de pe site, fie trimitand un e-mail la adresa activ03@yahoo.com sau la adresa comenzi@echos-furniture.ro
Livrarea coletelor va putea fi efectuata teritorial , deopotriva , atat in interiorul Uniunii Europene cat si-n exteriorul acesteia. Daca livrarea are loc in afara teritoriului Uniunii Europene , taxele si formalitatile vamale aferente acestei livrari raman in sarcina exclusiva a clientilor.

Expedierea produselor comandate :

Termenul de livrare :
Odata primita , comanda dv-stra este livrata in termen de aproximativ 3 - 7 zile ( pe teritoriul Romaniei ), depinzand de modul de livrare ales de dv-stra.

Pentru Bucuresti si restul tarii, livrarea produselor comandate va fi efectuata de catre firme de curierat la adresa comunicata de catre dumneavoastra. Tarifele de transport sunt specificate in pagina fiecarui produs.

Coletele se pot achita cu plata ramburs.( la ridicarea coletului se achita contravaloarea produsului + taxa de transport )
Exemplu cu titlu informativ : umeras costum EVOQUE (95 lei) + taxa de transport(29 lei) = 124 lei - Total de plata la ridicarea coletului.
Precizare : coletul care contine doua sau mai multe produse va avea o taxa de transport mai redusa. In acest sens , va oferim un alt exemplu cu titlu informativ : umeras costum EVOQUE (95 lei x 2 buc.=190 lei) + taxa de transport(33 lei) = 223 lei - Total de plata la ridicarea coletului.
Adresa de livrare ( care poate fi diferita de adresa de facturare ) trebuie sa fie exacta si sa contina toate precizarile necesare unei bune livrari.
-- in cazul in care ati ales Urgent Curier , veti primi coletul comandat direct la domiciliu, si , pe baza Cartii de Identitate veti putea ridica coletul , achitand contravaloarea acestuia.
-- in cazul in care ati ales Posta Romana , veti primi un aviz(o instiintare) in cutia postala. Cu acesta va veti prezenta , in timp util , la Oficiul Postal de care apartineti , si , pe baza Cartii de Identitate veti putea ridica coletul , achitand contravaloarea acestuia.

Coletele se pot achita , deasemenea , cu virament bancar .Comenzile achitate cu virament bancar nu sunt valabile decat dupa primirea confirmarii platii, de la banca.
Pentru confirmare , vi se va trimite un e-mail , imediat in momentul expedierii produselor catre dv-stra , sub rezerva ca adresa de mail comunicata sa nu comporte erori.
Datele legate de expeditia produselor comandate sunt actualizate adesea , dar pot aparea situatii cand aceste date pot fi modificate. Astfel , ECHOS Furniture va va informa despre aceste modificari.
Continua
Cos produse mai multe
0 produse
Cel mai bine vandut
01.Masa calcat din LEMN - ECHOS
02.Valet ÉVOQUE - alb
03.Taburet DREPT - alb
04.Valet ORLÉANS - alb
05.Taburet DREPT - natur
06.Valet ÉVOQUE - alun
07.Taburet DREPT - castan
08.Valet CHATELET - castan
09.Valet GRENOBLE - alun
10.Portmantou ATTITUDE - castan
Comentarii mai multe
Masa calcat din LEMN - ECHOS
doresc sa stiu daca mai livrati comanda. ..
1 din 5 Stele!
Limbi
Română Français English
Unitati monetare

Copyright © 2007 ECHOS Furniture